Manja Velichkovska

(Видео) Романот од Луц Зајлер според кој е снимен и филм „Крусо“

Издавачката куќа Готен го објави романот „Крусо“ од германскиот писател Луц Зајлер. Повеќе за книгата погледнете во видеото подолу. https://youtu.be/rVmof9uPwHs

Продолжи со читање →

Аудиозапис од книгата „Стакларница“ од Даниел Одија

https://www.mixcloud.com/Goten/%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81-%D0%BE%D0%B4-%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D0%B4-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BB-%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%98%D0%B0/

Продолжи со читање →