Рецензија за романот на Лоф Ју „Прегрни ме цврсто“

(Рецензија на Сашо Огненовски за романот на Лоф Ју „Прегрни ме цврсто“ во изданаие на Готен, Скопје, 2022г.) Кога зборуваме за љубовта секогаш се фокусираме на нејзиниот флуид, но кога ќе се доближиме до него или неа, тогаш во нејзините жили навлегуваат стратегиите и плановите како да се задржи, да се присвои или, како што … Продолжи со читање Рецензија за романот на Лоф Ју „Прегрни ме цврсто“