Неблагодарната туѓинка

Брилијантна приказна за наоѓањето на идентитетот меѓу прилагодувањето и отпорот. Книга што ја промени дебатата за мигрантите во Швајцарија.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

122

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-41-4

Издадена

2014

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Ирена Брежна

Брилијантна приказна за наоѓањето на идентитетот меѓу прилагодувањето и отпорот. Книга што ја промени дебатата за мигрантите во Швајцарија.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Неблагодарната туѓинка”