Купи!

Чадор без рака да го држи

Во оваа проза ќе се сретнете со вивисекција на вжештеното електронско секојдневие, кое го турка човекот во виртуелниот свет, пропуштајќи го патувањето во сопствениот свет, од кој може да излезе со еден грст креативни идеи.

50.00 ден

Категорија Ознака:

Детали за Книгата

Страни

64

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-27-

Издадена

2013

Eдиција

Enfant Terible

За Авторот

Бранко Прља

Бранко Прља е графички дизајнер, писател и основач на првиот електронски конкурс за литература во Македонија, Електролит. Има објавувано раскази во земјава и странство. Други позначајни дела на Бранко Прља се збирката куси раскази „За секого по нешто, за некого ништо“ (2003) и збирките едукативна проза „Досие: Планета Икс“(2009) и „Досие: Ѕвезда Немезис“(2011).

Во оваа проза ќе се сретнете со вивисекција на вжештеното електронско секојдневие, кое го турка човекот во виртуелниот свет, пропуштајќи го патувањето во сопствениот свет, од кој може да излезе со еден грст креативни идеи.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Чадор без рака да го држи”