Јоел и Ио

Ова е специфична сликовница… Во неа се зборува за стравовите од непризнавањето во училишната средина, несигурноста во себеси, чудното однесување во необјаснивото претерано заштитничко однесување на возрасните од една страна, и внатрешното чувство на нешто необјасниво кое се препознава за момент во нечии очи. Книгата е објавена ос поддршка на програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија.

200.00 ден

За Авторот

Геир Гуликсен

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Јоел и Ио”