Карнера

апотеоза на невклопеноста во едно општество. Книгата е истовремено и сага за балканските војни, но и за внатрешните порази. Роман за губитниците, но и за човекот распнат меѓу митовите и историјата, помеѓу мечтите и кошмарната реалност.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

363

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-49-0

Издадена

2015

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Милорад Поповиќ

апотеоза на невклопеноста во едно општество. Книгата е истовремено и сага за балканските војни, но и за внатрешните порази. Роман за губитниците, но и за човекот распнат меѓу митовите и историјата, помеѓу мечтите и кошмарната реалност.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Карнера”