Sale!

Лајка формат

Со извонредна раскажувачка способност, Даша Дрндиќ создава болна атмосфера, особено силна емотивна приказна во која е забележливо изобилство на автобиографски елементи. Жестината и грубоста на одредени сцени се испреплетуваат со притаена женска поетичност.

350.00 ден 200.00 ден

Детали за Книгата

Страни

412

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-19-3

Издадена

2012

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Даша Дрндиќ

Со извонредна раскажувачка способност, Даша Дрндиќ создава болна атмосфера, особено силна емотивна приказна во која е забележливо изобилство на автобиографски елементи. Жестината и грубоста на одредени сцени се испреплетуваат со притаена женска поетичност.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Лајка формат”