Менаџмент на уметноста во турбулентно опкружување

Тематиката на првите три книги е макросветот и астрономијата, додека четвртата книга се занимава со проблематиката на микросветот.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

259

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-08-7

Издадена

2011

Eдиција

Лантерна

За Авторот

Милена Драгиќевиќ-Шешиќ

Сањин Драгоевиќ

Тематиката на првите три книги е макросветот и астрономијата, додека четвртата книга се занимава со проблематиката на микросветот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Менаџмент на уметноста во турбулентно опкружување”