Купи!

Неблагодарната туѓинка

Брилијантна приказна за наоѓањето на идентитетот меѓу прилагодувањето и отпорот. Книга што ја промени дебатата за мигрантите во Швајцарија.

100.00 ден

Детали за Книгата

Страни

122

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-41-4

Издадена

2014

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Ирена Брежна

Брилијантна приказна за наоѓањето на идентитетот меѓу прилагодувањето и отпорот. Книга што ја промени дебатата за мигрантите во Швајцарија.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Неблагодарната туѓинка”