Раскази за љубовта

Млади љубовници и постари љубовници, парови во брак и разведени, неженети мажи и вдовици, отворени и прикриени страсти, непредвидени емоции што се појавуваат во различни ситуации, копнежи што не се реализираат или се остваруваат на необичен начин – едноставно, љубовта во сите нејзини облици – тоа е главната тема на „Раскази за љубовта“, збирката раскази на еден од најпопуларните современи чешки писатели. Книгата е објавена ос поддршка на програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија.

200.00 ден

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Раскази за љубовта”