Скопје Светското копиле

Го истражува урбаниот развој на градот во однос

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

105

Дизајн на насловна

Милан Мијалковиќ

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-03-2

Издадена

2011

Eдиција

Лантерна

За Авторот

Катарина Урбанек

Милан Мијалковиќ

Го истражува урбаниот развој на градот во однос

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Скопје Светското копиле”