Средиштето на светот

„Средиштето на светот“ е роман за проблемите поврзани со растењето, пубертетот, зависта и љубомората, пријателството и љубовта. Книгата е објавена ос поддршка на програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија.

300.00 ден

За Авторот

Андреас Штајнхефел

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Средиштето на светот”