Врски

Што е љубовта? Дали нејзините манифестации се бесконечни? Во што се состои нејзината повторливост? Дали една куса ситуација може да објасни цела љубовна приказна? Кога е љубовта поинтензивна, кога е кус фрагмент или кога е голема заокружена приказна?
Романот Врски на зашеметувачки начин нè внесува во светот на љубовните приказни давајќи ни кус увид во околу 300 различни врски. Книгата е објавена ос поддршка на програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија.

200.00 ден

За Авторот

Емануела Пагано

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Врски”