3 минути и 53 секунди

вистинско интердисциплинарно дело. Во основата е дело од жанрот роман на раснењето (билдунгс роман), популарен жанр на предмодерното доба, но повторно актуелизиран во поново време, со подмладувањето на светот преку поп културата, но и со траумите на денешните војни, каде што младите луѓе се најголемите жртви.

100.00 ден

Детали за Книгата

Страни

160

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-50-64

Издадена

2015

Eдиција

Enfant Terible

За Авторот

Берт Стајн

вистинско интердисциплинарно дело. Во основата е дело од жанрот роман на раснењето (билдунгс роман), популарен жанр на предмодерното доба, но повторно актуелизиран во поново време, со подмладувањето на светот преку поп културата, но и со траумите на денешните војни, каде што младите луѓе се најголемите жртви.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “3 минути и 53 секунди”