Демократија: дилеми и модели

Прикажани се клучните модели на демократијата и отворена е проблематиката на граничните случаи. Поттикнува на размислување околу можностите и ограничувањата на демократијата.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

239

Дизајн на насловна

Рубен Нуредини

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-02-5

Издадена

2011

Eдиција

Лантерна

За Авторот

Здравко Савески

Прикажани се клучните модели на демократијата и отворена е проблематиката на граничните случаи. Поттикнува на размислување околу можностите и ограничувањата на демократијата.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Демократија: дилеми и модели”