Дрење

Паметно градена нарација, мешавина од аналитички и дескриптивен дискурс, соодветно на основната атмосфера во романот во која се здружени силите на чудното, напнато, одбојното, од време на време ужасното и потенцијално натприродното.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

194

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-45-2

Издадена

2014

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Лука Бекавац

Паметно градена нарација, мешавина од аналитички и дескриптивен дискурс, соодветно на основната атмосфера во романот во која се здружени силите на чудното, напнато, одбојното, од време на време ужасното и потенцијално натприродното.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Дрење”