Готен

Готен е археолошко истражување, но и интелектуална размисла за тоа како функционираат културните разлики, како етничката и религиозната припадност ја одредуваат општествената позиција и политичките ставови.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

246 страни

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-00-1

Издадена

2010

Eдиција

За Авторот

Роберт Алаѓозовски

Готен е археолошко истражување, но и интелектуална размисла за тоа како функционираат културните разлики, како етничката и религиозната припадност ја одредуваат општествената позиција и политичките ставови.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Готен”