Купи!

Јуда Искариот

Ова се приказни што третираат големи и истовремено мали –а сепак значајни – теми. Скептицизмот, вербата, ужасот се само некои од нив, а битно е да се наспомене дека некои од повестите имаат и автобиографски елементи.

200.00 ден

Детали за Книгата

Страни

287

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-59-9

Издадена

2016

Eдиција

Милениум Модерна

За Авторот

Леонид Андреев

Ова се приказни што третираат големи и истовремено мали –а сепак значајни – теми. Скептицизмот, вербата, ужасот се само некои од нив, а битно е да се наспомене дека некои од повестите имаат и автобиографски елементи.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Јуда Искариот”