Креативните индустрии помеѓу митот и реалноста

Давор Буињац, оди чекор понатаму од останатите автори и смета дека во услови на длабока светска рецесија, и долгорочни тешки услови на стопанисување, заедницата мора да создаде услови најталентираните поединци да направат производи со кои ќе успеат во перспектива да направат пробив на светскиот пазар.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

151

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-39-1

Издадена

2013

Eдиција

Лантерна

За Авторот

Давор Буињац

Давор Буињац, оди чекор понатаму од останатите автори и смета дека во услови на длабока светска рецесија, и долгорочни тешки услови на стопанисување, заедницата мора да создаде услови најталентираните поединци да направат производи со кои ќе успеат во перспектива да направат пробив на светскиот пазар.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Креативните индустрии помеѓу митот и реалноста”