Летовиште, подоцна

Во овие раскази ниеден збор не е одвишен, и ниту еден збор не е на погрешното место. На мајсторството на Херман се надополнува и емпатијата: се чувствува поврзаноста на авторката со секој од нејзините ликови, како во секој текст да го вградила кришум својот автопортет.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

161

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-34-6

Издадена

2013

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Јудит Херман

Во овие раскази ниеден збор не е одвишен, и ниту еден збор не е на погрешното место. На мајсторството на Херман се надополнува и емпатијата: се чувствува поврзаноста на авторката со секој од нејзините ликови, како во секој текст да го вградила кришум својот автопортет.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Летовиште, подоцна”