Осумте чувари

Лиетус Рејни и Хавија Дестри се враќаат во Фрагарија каде што веќе ги чека нова авантура. Стариот непријател со здружува со својот господар и е подготвен да стори с# за да се одмазди.
Од необичниот подарок на Лиетус се појавува нејзин нов придружник. Еден близок другар е во редот на темнината, а друг доживува смрт.
Лиетус ги повикува осумте чувари на елементите како последна шанса за спас. Набрзо елементите добиваат нови чувари, а Лиетус ја дознава својата историја.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

177

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-26-1

Издадена

2013

Eдиција

Enfant Terible

За Авторот

Марија Ралповска

Лиетус Рејни и Хавија Дестри се враќаат во Фрагарија каде што веќе ги чека нова авантура. Стариот непријател со здружува со својот господар и е подготвен да стори с# за да се одмазди.
Од необичниот подарок на Лиетус се појавува нејзин нов придружник. Еден близок другар е во редот на темнината, а друг доживува смрт.
Лиетус ги повикува осумте чувари на елементите како последна шанса за спас. Набрзо елементите добиваат нови чувари, а Лиетус ја дознава својата историја.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Осумте чувари”