Sale!

Собата

Но истовремено, освен што е протест, тоа е и повикување на игра – ние да сфатиме дека и зад најбаналните поими може да се најдат некои нови значења и синтагми.

150.00 ден

Детали за Книгата

Страни

148

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-18-6

Издадена

2012

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Андреас Мајер

Но истовремено, освен што е протест, тоа е и повикување на игра – ние да сфатиме дека и зад најбаналните поими може да се најдат некои нови значења и синтагми.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Собата”