Купи!

Фрагарија

Фрагарија треба да се прочита, емотивно да се доживее, а не да се прераскажува. Многу дилеми, необичности на суптилен начин се разрешуваат преку аплицираните ликови на Лиетус, Хавија, Луис, Спајк, Дезмонд. Сe што не е стереотипно е осудувано од просечноста, но токму тие “необичности” го придвижуваат човештвото кон прогрес!

150.00 ден

Детали за Книгата

Страни

184

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-15-5

Издадена

2012

Eдиција

Enfant Terible

За Авторот

Марија Ралповска

Фрагарија треба да се прочита, емотивно да се доживее, а не да се прераскажува. Многу дилеми, необичности на суптилен начин се разрешуваат преку аплицираните ликови на Лиетус, Хавија, Луис, Спајк, Дезмонд. Сe што не е стереотипно е осудувано од просечноста, но токму тие “необичности” го придвижуваат човештвото кон прогрес!

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Фрагарија”