Купи!

Злобни овци

Зборувајќи за луѓе и настани од крајот на осумдесеттите оваа книга не враќа во едно катастрофично време кое сите го заборавивме. Време кога блоковската поделба беше се уште силна, и иако крајот на тоталитаристичкиот источен лагер и крајот на социјалистичкиот утопизам се гледаше, немаше чекори што укажуваа дека промените брзо ќе се случат.

150.00 ден

Категорија Ознаки: , , , ,

Детали за Книгата

Страни

228

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-50-65

Издадена

2015

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Катја Ланге Милер

Зборувајќи за луѓе и настани од крајот на осумдесеттите оваа книга не враќа во едно катастрофично време кое сите го заборавивме. Време кога блоковската поделба беше се уште силна, и иако крајот на тоталитаристичкиот источен лагер и крајот на социјалистичкиот утопизам се гледаше, немаше чекори што укажуваа дека промените брзо ќе се случат.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Злобни овци”