Купи!

Туѓиот пријател

Тематиката на првите три книги е макросветот и астрономијата, додека четвртата книга се занимава со проблематиката на микросветот.

100.00 ден

Детали за Книгата

Страни

176

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-12-4

Издадена

2012

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Кристоф Хајн

Тематиката на првите три книги е макросветот и астрономијата, додека четвртата книга се занимава со проблематиката на микросветот.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Туѓиот пријател”