Tag: Саем

Меѓународeн Саем на книгата Лајпциг, Германија 14-17.03.2013

Во рамките на повеќегодишната соработка цо Саемот на книгата во Лајпциг и мрежата Традуки, издавачката куќа Готен го организира и годинежното учество на мекедонските писатели на оваа најреномирана книжевна манифестација во Германија.

Продолжи со читање →