Купи!

Како да држиш чадор без рака

Избор од три книги120

90.00 ден

Категорија Ознака:

Детали за Книгата

Страни

120

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-63-6

Издадена

2016

Eдиција

Enfant Terible

За Авторот

Бранко Прља

Бранко Прља е графички дизајнер, писател и основач на првиот електронски конкурс за литература во Македонија, Електролит. Има објавувано раскази во земјава и странство. Други позначајни дела на Бранко Прља се збирката куси раскази „За секого по нешто, за некого ништо“ (2003) и збирките едукативна проза „Досие: Планета Икс“(2009) и „Досие: Ѕвезда Немезис“(2011).

Избор од три книги120

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Како да држиш чадор без рака”