Како војникот го поправа грамофонот

Стилски оригинално, поетски концизно и метафорично, експериментално, хумористично и трагично во исто време, ова дело постојано ги доведува во прашање етиката и естетиката на пишувањето, но и на постоењето, праќајќи силна антивоена порака.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

363

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-48-3

Издадена

2015

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Саша Станишиќ

Стилски оригинално, поетски концизно и метафорично, експериментално, хумористично и трагично во исто време, ова дело постојано ги доведува во прашање етиката и естетиката на пишувањето, но и на постоењето, праќајќи силна антивоена порака.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Како војникот го поправа грамофонот”