Ќе се сретнеме пак

Овој текст со неговата речиси сценаристичка архитектура инсајдерски зборува за оние за коишто обично се вели дека биле најголеми жртви на војната: оние кои беа родени доволно рано за да бидат подготвени за униформа и доволно доцна за да разберат зошто околу нив се уриваат луѓе, куќи и држави.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

195

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-50-68

Издадена

2015

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Антонио Баришиќ

Овој текст со неговата речиси сценаристичка архитектура инсајдерски зборува за оние за коишто обично се вели дека биле најголеми жртви на војната: оние кои беа родени доволно рано за да бидат подготвени за униформа и доволно доцна за да разберат зошто околу нив се уриваат луѓе, куќи и држави.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Ќе се сретнеме пак”