Љубовта на 35-годишната жена

Љубовта на триесет и пет годишната жена содржи единаесет раскази во кои Калин Терзијски истражува различни, понекогаш гранични, манифестации на љубовта во современиот живот. Авторот умешно понира во длабочините на емотивниот живот, таму пронаоѓајќи ги очајот, личната празнина, незадоволствата, но и надежите на неговите најчесто маргинални ликови. . Книгата е објавена ос поддршка на програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија.

200.00 ден

За Авторот

Калин Терзијски

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Љубовта на 35-годишната жена”