Купи!

Мобилност на имагинацијата

настаната како одговор на изнесените потреби на многу студенти и млади професионалци во културата, кои посакуваат да се вклучат во меѓународна културна соработка, кои имаат потреба да ја дефинираат својата почетна позиција и да се здобијат со јасен увид во користа и ризиците на меѓународната работа.

250.00 ден

Детали за Книгата

Страни

340

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-46-9

Издадена

2014

Eдиција

Лантерна

За Авторот

Драган Клаиќ

настаната како одговор на изнесените потреби на многу студенти и млади професионалци во културата, кои посакуваат да се вклучат во меѓународна културна соработка, кои имаат потреба да ја дефинираат својата почетна позиција и да се здобијат со јасен увид во користа и ризиците на меѓународната работа.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Мобилност на имагинацијата”