Sale!

Small World

Прекрасна, нежна љубовна сторија, срдечна, смртно тажна и апсолутно реалистична приказна за еден болен човек и крими-роман кој ја задржува возбудливоста до последните страници.

200.00 ден

Детали за Книгата

Страни

301

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-37-7

Издадена

2013

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Мартин Зутер

Прекрасна, нежна љубовна сторија, срдечна, смртно тажна и апсолутно реалистична приказна за еден болен човек и крими-роман кој ја задржува возбудливоста до последните страници.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Small World”