Новости

Претставување на малтешкиот писател Пјер Џ. Мејлак

Видео запис од гостувањето на малтешкиот писател Пјер Џ. Мејлак во Скопје, од дискусијата „Миграции, идентитети, преводи и Европа“,  која се одржа на 15 април 2016 година, како и промоцијата на неговата книга раскази „Ноќта те разубеди“ и потпишувањето на книгите одржани следниот ден.

 Остави Коментар