Градот во Црвена наметка

Пишувањето за градот и размислувањето за суштината на пишувањето се испреплетуваат во прекрасни лирско-есеистички пасажи низ целиот роман. Асли Ердоган е авторка којашто со голема умешност ги доловува длабоките психолошки нијанси на ликовите и внесува нагласена лиричност во настаните

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

196

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-32-2

Издадена

2013

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Асли Ердоган

Пишувањето за градот и размислувањето за суштината на пишувањето се испреплетуваат во прекрасни лирско-есеистички пасажи низ целиот роман. Асли Ердоган е авторка којашто со голема умешност ги доловува длабоките психолошки нијанси на ликовите и внесува нагласена лиричност во настаните

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Градот во Црвена наметка”