Sale!

Како да држиш чадор без рака

Избор од три книги120

100.00 ден 90.00 ден

Детали за Книгата

Страни

120

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-63-6

Издадена

2016

Eдиција

Enfant Terible

За Авторот

Бранко Прља

Бранко Прља е графички дизајнер, писател и основач на првиот електронски конкурс за литература во Македонија, Електролит. Има објавувано раскази во земјава и странство. Други позначајни дела на Бранко Прља се збирката куси раскази „За секого по нешто, за некого ништо“ (2003) и збирките едукативна проза „Досие: Планета Икс“(2009) и „Досие: Ѕвезда Немезис“(2011).

Избор од три книги120

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Како да држиш чадор без рака”