Скопје Светското копиле

Го истражува урбаниот развој на градот во однос

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

105

Дизајн на насловна

Милан Мијалковиќ

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-03-2

Издадена

2011

Eдиција

Лантерна

За Авторот

Катарина Урбанек

Милан Мијалковиќ

Го истражува урбаниот развој на градот во однос

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Скопје Светското копиле”