Купи!

1 час и 30 минути

Берт Стајн повторно ги разбива конвенционалните методи на раскажување! Роман пишуван како сценарио или сцена рио пишувано како роман? Ова е второ дело на Берт Стајн, и на некој начин про должение, или паралелен универзум на тој прикажан во пр виот роман, „3 минути и 53 секунди.“ Протагонистот влегува во „филм,“ а филмот ја следи него вата приказна.  Овој анти­херој на пат да стане човек од крв и месо во потрага по самоосознавањето се сретнува со некои од клучните приказни од светот на филмот, анимацијата и ви зу елната уметност и ги филтрира низ сопственото искуство во една калеидоскопска слика која што ни ја прикажува на на чин на којшто само Берт Стајн знае. Животот е еден нискобуџетен филм!

150.00 ден

Детали за Книгата

Страни

207

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-66-7

Издадена

2016

Eдиција

Enfant Terible

За Авторот

Берт Стајн

Берт Стајн повторно ги разбива конвенционалните методи на раскажување! Роман пишуван како сценарио или сцена рио пишувано како роман? Ова е второ дело на Берт Стајн, и на некој начин про должение, или паралелен универзум на тој прикажан во пр виот роман, „3 минути и 53 секунди.“ Протагонистот влегува во „филм,“ а филмот ја следи него вата приказна.  Овој анти­херој на пат да стане човек од крв и месо во потрага по самоосознавањето се сретнува со некои од клучните приказни од светот на филмот, анимацијата и ви зу елната уметност и ги филтрира низ сопственото искуство во една калеидоскопска слика која што ни ја прикажува на на чин на којшто само Берт Стајн знае. Животот е еден нискобуџетен филм!

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “1 час и 30 минути”