Лајка формат

Со извонредна раскажувачка способност, Даша Дрндиќ создава болна атмосфера, особено силна емотивна приказна во која е забележливо изобилство на автобиографски елементи. Жестината и грубоста на одредени сцени се испреплетуваат со притаена женска поетичност.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

148

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-19-3

Издадена

2012

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Даша Дрндиќ

Со извонредна раскажувачка способност, Даша Дрндиќ создава болна атмосфера, особено силна емотивна приказна во која е забележливо изобилство на автобиографски елементи. Жестината и грубоста на одредени сцени се испреплетуваат со притаена женска поетичност.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Лајка формат”