Мажот Спие

Прекрасна љубовна сторија, проникната со вообичаено разјадливите, лаконски и цинични набљудувања на животот полни мудрост, и е силно и големо дело на една ексцелентна книжевност со голема поента.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

270

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-38-4

Издадена

2014

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Зибиле Берг

Прекрасна љубовна сторија, проникната со вообичаено разјадливите, лаконски и цинични набљудувања на животот полни мудрост, и е силно и големо дело на една ексцелентна книжевност со голема поента.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Мажот Спие”