View Cart “Приказни обични за луѓе необични” has been added to your cart.
Sale!

Демократија: дилеми и модели

Прикажани се клучните модели на демократијата и отворена е проблематиката на граничните случаи. Поттикнува на размислување околу можностите и ограничувањата на демократијата.

300.00 ден 250.00 ден

Детали за Книгата

Страни

239

Дизајн на насловна

Рубен Нуредини

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-02-5

Издадена

2011

Eдиција

Лантерна

За Авторот

Здравко Савески

Прикажани се клучните модели на демократијата и отворена е проблематиката на граничните случаи. Поттикнува на размислување околу можностите и ограничувањата на демократијата.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Демократија: дилеми и модели”