Другарска азбука

Овие стихови носат здив на свежина во однос на она што претставува современо видување на нештата од страна на денешните деца – нивниот љубопитен однос кон достигнувањата на техниката, нивното брзо вклопување на ритамот на современиот живот, комбинацијата на достигнувањата на современиот технолошки напредок со архетипските и бајковни елементи од светот на детската фантазија.

60.00 ден

Детали за Книгата

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-16-2

Издадена

2012

Eдиција

Магични приказни

За Авторот

Снежана Петрова Џамбазова

Овие стихови носат здив на свежина во однос на она што претставува современо видување на нештата од страна на денешните деца – нивниот љубопитен однос кон достигнувањата на техниката, нивното брзо вклопување на ритамот на современиот живот, комбинацијата на достигнувањата на современиот технолошки напредок со архетипските и бајковни елементи од светот на детската фантазија.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Другарска азбука”