Под линијата

Книга за последиците од транзицијата. Оттука и ликовите на тајкунот (Менгеле, сопственика на аптека и шеф на банда во населбата), социјаните случаи, рекетари и пробисвети, алкохоличари и емигранти.

60.00 ден

Детали за Книгата

Страни

124

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-42-1

Издадена

2014

Eдиција

Контемпоранеа

За Авторот

Срѓан Тешин

Книга за последиците од транзицијата. Оттука и ликовите на тајкунот (Менгеле, сопственика на аптека и шеф на банда во населбата), социјаните случаи, рекетари и пробисвети, алкохоличари и емигранти.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Под линијата”