Прегрни ме цврсто

Четири другарки, тинејџерки, кои мислат дека се толку блиски што никогаш нема да се скараат за ништо. Сè до мигот кога еден коментар на Месинџер, куче што се вика Атреј, еден графит, објава на блог и песна засекогаш не ги променат нивните животи. Заедно ќе ја откријат љубовта и колку е лесно да израдуваш некого со едноставна и силна прегратка. „Прегрни ме цврсто“ е роман наменет за публиката на возраст од 14 до 18 години. Книгата е објавена ос поддршка на програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија.

300.00 ден

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Прегрни ме цврсто”