Обоени приказни

Книга од текстови и цртежи од младата Нина Прља.

100.00 ден

Детали за Книгата

Страни

64

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-28-5

Издадена

2013

Eдиција

Магични приказни

За Авторот

Нина Прља

Книга од текстови и цртежи од младата Нина Прља.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Обоени приказни”