Купи!

SHKUPI – Bastardi i botës

на неговиот карактер како Поделен град. Книгата ги открива материјалните

250.00 ден

Детали за Книгата

Страни

105

Дизајн на насловна

Милан Мијалковиќ

Издавачка куќа

Готен

Јазик

албански

ISBN

978-608-4625-06-3

Издадена

2011

Eдиција

Астро гном

За Авторот

Катарина Урбанек

Милан Мијалковиќ

на неговиот карактер како Поделен град. Книгата ги открива материјалните

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “SHKUPI – Bastardi i botës”