Азбука за нефизичари

Дел од текстовите во Азбука за нефизичари се претходно објавени во книгите Атом и Ева (Готен, 2012), Досие: Универз Ум (Готен, 2012), Досие: Ѕвезда Немезис (Готен, 2011) и Досие: Планета Икс (Темплум, 2009), додека други за прв пат се објавени во ова издание.

30.00 ден

Детали за Книгата

Страни

96

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-36-0

Издадена

2013

Eдиција

Астро гном

За Авторот

Бранко Прља

Бранко Прља е графички дизајнер, писател и основач на првиот електронски конкурс за литература во Македонија, Електролит. Има објавувано раскази во земјава и странство. Други позначајни дела на Бранко Прља се збирката куси раскази „За секого по нешто, за некого ништо“ (2003) и збирките едукативна проза „Досие: Планета Икс“(2009) и „Досие: Ѕвезда Немезис“(2011).

Дел од текстовите во Азбука за нефизичари се претходно објавени во книгите Атом и Ева (Готен, 2012), Досие: Универз Ум (Готен, 2012), Досие: Ѕвезда Немезис (Готен, 2011) и Досие: Планета Икс (Темплум, 2009), додека други за прв пат се објавени во ова издание.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Азбука за нефизичари”