Купи!

Падот на Ајфеловата кула

Незирај ги конфронтира културните поделби, заблудите, религиозниот фанатизам, насилството и прашањата за демократијата и за човековите права во Европа. Пред сè, драмата ги нагласува заблудите, стереотипите и предрасудите

100.00 ден

Детали за Книгата

Страни

158

Дизајн на насловна

Бранко Прља

Издавачка куќа

Готен

Јазик

македонски

ISBN

978-608-4625-31-5

Издадена

2013

Eдиција

Кулиси

За Авторот

Јетон Незирај

Незирај ги конфронтира културните поделби, заблудите, религиозниот фанатизам, насилството и прашањата за демократијата и за човековите права во Европа. Пред сè, драмата ги нагласува заблудите, стереотипите и предрасудите

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Падот на Ајфеловата кула”