Tag: Книжевна манифестација

Книжевна манифестација “Македонската литература во превод”

На 5 и 6 декември 2011 година се одржа книжевната манифестација “Македонска литература во превод” во организација на Издавачката куќа Готен во партнерство со “Независните писатели на Македонија”, Здружението “Курс” од Сплит и фондот “Традуки” од Берлин.

Продолжи со читање →