Новости

Видео за збирката раскази „Два света“ од Сузана Тратник

Видео за збирката раскази „Два света“ од Сузана Тратник. Превод од словенечки јазик: Дарко Спасов.

Видеото за книгата „Два света“ од Сузана Тратник е дел од проектот „Хетеротипии на љубовта“, поддржан од програмата Креативна Европа на Европската Унија.

#CreativeEurope4Books

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е co-funded.jpg

Рецензија за збирката раскази „Два света“ од Сузана ТратникОстави Коментар