Новости

Видеозапис за книгата „Јоел и Ио Љубовна приказна“ од Геир Гуликсен

Кога се случува она нешто што не знаеме зошто, ама сепак го чекаме

Кон книгата Јоел и Ио Љубовна приказна од Геир Гуликсен

Превод од норвешки: Искра Бадева

Видеото за книгата „Јоeл и Ио; љубовна приказна“ од Геир Гуликсен и Ана Фиске (илустрации) е дел од проектот „Хетеротипии на љубовта“, поддржан од програмата Креативна Европа на Европската Унија.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е Logo-EU-1.png

#CreativeEurope4Books

Книгата „Јоел и Ио Љубовна приказна“ од Геир Гуликсе издадена на македонски јазикОстави Коментар